NICE TO MEET YOU!

over lgr

Na jaren in het centrum van Haarlem te hebben gewoond, verhuisde ik in 2017 met mijn gezin terug naar de kust. Daar kochten we aan de rand van de duinen een nieuw gebouwde vakantiewoning. 

Destijds werd deze vakantiewoning opgeleverd met een compleet ander interieur, en heb ik dit vrijwel volledig aangepast. Ik wilde immers een huis verhuren aan onze gasten wat ik ook zelf zou willen huren. Een huis waar álles klopt; van het interieur - met de juiste meubels en luxe beddengoed - tot de website en de social media.

Daar ging ik vol enthousiasme mee aan de slag :)
En zo ontstond ons Delvers Duinhuis. Van dat creatieve proces gaat mijn hart sneller kloppen.
Mede dankzij dit proces ben ik als ondernemer gestart en vervolgens zijn er diverse mooie projecten op mijn pad gekomen.

Voor het starten van LGR projects heb ik jarenlang in de modewereld gewerkt, waarbij ik ook veel intercontinentaal heb gereisd en in de mooiste hotels mocht verblijven. Deze ervaringen, plus mijn passie, kennis en inspiratie, deel ik nu graag met jou. 

Of het nu gaat om het herdefiniëren van een woning of het sturen van de creatieve koers voor een bedrijf, ik ben toegewijd aan het leveren van unieke, op maat gemaakte oplossingen met een tijdloos karakter.
Liefde voor mooie harmonieuze interieurs heb ik altijd gehad, evenals een passie voor reizen, kunst en materialen. 

neem contact op

In een goed ontworpen ruimte kom je tot rust, ervaar je authenticiteit en word je geïnspireerd.